Semi permanent make up


Persoonlijke 
aandacht


23 Jaar 
expertise


Gediplomeerde 
specialisten


Erkend 
leerbedrijf


Vrijblijvend 
adviesgesprek


Alle 
zorgverzekeraars

Microblading / powder brows

Microblading is semi permanent en een mooie techniek voor degene met dunne wenkbrauwen en/of voor degene die weinig wenkbrauwhaartjes hebben. Microblading is dé manier om extra tijd te winnen in de ochtend.

De mesjestechniek lijkt erg veel op de hairstroke techniek van de PMU, alleen zijn de gepigmenteerde haartjes nóg fijner dan dat er met de PMU machine kan worden gecreëerd. Zoals de naam het al zegt wordt er bij microblading gebruik gemaakt van een dun mesje bestaande uit 19 flinterdunne naaldjes die naast elkaar staan. De ingezette fijne haartjes worden één voor één handmatig in de lederhuid gepigmenteerd. Hierdoor komt de kleur het beste tot zijn recht en wordt er met de mesjestechniek natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd.

Tevens kunnen wij bij niet volle wenkbrauwen of gaten in de wenkbrauwen dit opvullen met powder brows. Dit is een heel natuurlijke shadow shading techniek.
Deze techniek blijft twee à drie jaar zitten. Wij adviseren wel om het één keer in de 1,5 jaar bij te laten werken. Dit omdat het met verloop van tijd iets vervaagt.

Microblading / powder brows