Soprano titanium laser


Persoonlijke 
aandacht


23 Jaar 
expertise


Gediplomeerde 
specialisten


Erkend 
leerbedrijf


Vrijblijvend 
adviesgesprek


Alle 
zorgverzekeraars

Laser ontharen

Intakegesprek

Soprano titanium laserVoorafgaand aan laserbehandelingen zal er een intakegesprek plaatsvinden met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek wordt onder andere de procedure uitgelegd. Mocht u geschikt zijn om behandeld te worden met onze laser, dan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Houd er rekening mee, indien u gaat starten met behandelingen, dat u gedurende dit traject de haren alleen nog mag scheren.

Soprano Titanium Laser

Deze laser is geschikt voor ieder huidtype, ook voor mensen met een donkere huid of wanneer de huid gebruind is door de zon. Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje waar die energie van de laser omgezet wordt in warmte waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuw haar kan groeien. Laser ontharen met een van onze laserapparaten is vrijwel pijnloos. Voor de laserbehandelingen is het pigment wat in het haarzakje zit nodig, wat ook wel melanine wordt genoemd. Dit speelt een belangrijke rol in het laser ontharen. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geabsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit. De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuw haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor ongeveer 80-90% haarreductie.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, het huidtype, de haarkleur en haartype. Wanneer de haar in de anagene groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Er worden gemiddeld 6 tot 8 behandelingen geadviseerd bij de meeste mensen, om een goed resultaat te bereiken. Voor een optimaal resultaat wordt over het algemeen om de 4 weken behandeld.

Voordelen van Soprano Titanium Laser

  • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden.
  • Geschikt voor grotere oppervlakte.
  • Geen irritatie van omliggende huid.
  • Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei.
  • FDA-keurmerk.
  • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren.
  • Wordt als pijnloos ervaren.
  • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.