Dermapen


Persoonlijke 
aandacht


23 Jaar 
expertise


Gediplomeerde 
specialisten


Erkend 
leerbedrijf


Vrijblijvend 
adviesgesprek


Alle 
zorgverzekeraars

Dermapen voor het verbeteren van de huidconditie

DermapenDe Dermapen is zeer geschikt voor een behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. Uw huidconditie zal verbeteren, waardoor u een gezonde, gladde huid krijgt die straalt!

De Dermapen behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van fijne lijntjes & rimpels, acné Littekens, huidverjonging, striae, pigmentatie, vergrote poriën.

Dermapen behandeling

Tijdens een Microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.

SkinCeuticals peels

De behandeling kan eventueel aangevuld worden met een SkinCeuticals peeling. Door de combinatie van peeling en de Dermapen – die minuscule openingen in de huid maakt – kan de peeling vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. De SkinCeuticals peel is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. Na de Microneedling behandeling kan de huid enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen zijn. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen 24 – 72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.